Majad, mida me vajame. Avame 10. juunil

Näitus „Majad, mida me vajame“ on Eesti kaasaegsest arhitektuurist läbi tuleviku prisma.

Kuusteist osalema kutsutud arhitekti ja kunstnikku said ülesande luua tinglikult majaks nimetatav objekt, mille eesmärk on pakkuda meile ilusam ja turvalisem tulevik planeedil Maa. Milliseid fantastilisi, utoopilisi, iroonilisi või vastupidi, kriitilisi ja kahe jalaga maa peal olevaid lahendusi autorid pakuvad, kui keegi annab neile võimaluse mõelda ilma piiranguteta?

Need on majad, mida me vajame.

Näitusel osalevad Anna-Liisa Unt, Arhitektuurikool, b210, Elina Liiva ja Helena Rummo, Johanna Jõekalda ja Artur Staškevitš, Kadarik Tüür Arhitektid, KUIDAS, Leonhard Lapin, LLRRLLRR, Margit Mutso ja Inke-Brett Eek,
molumba, PART, PLUSS, Peeter Pere, Raoul Kurvitz ja Stuudio Tallinn.

Näituse kuraator on Jarmo Kauge, kujundajad Eva Kedelauk ja Kristel Niisuke (NIKITA ATIKIN) ja graafiline kujundaja Margus Tamm.

Toetab Kultuurkapital.