Arhitektuurimuuseumi suvealguse-laager teeb tuttavaks betooniga

Eesti Arhitektuurimuuseumi suve alguse linnalaager on ühe levinuima ehitusmaterjali – betooni – teemaline. Kolme laagripäeva jooksul tutvutakse näitusega “Betoonist võlutud. Ehitusinsener August Komendant”, külastatakse arhitektuuribürood ning Tallinna Kõrgema Tehnikakooli virtuaalreaalsuse ja katsetuste laborit ning meisterdatakse ise ka. Laagripäevad algavad kell 10, süüakse ühiselt lõunat ja päev lõpeb kl 15.30.

15.-17. juunini toimuv laager on mõeldud 7–11-aastastele, osalustasu lapse kohta on 70 eurot. Hinnas on meisterdamismaterjali tasu, suupisted muuseumis ning soe lõuna koos magustoiduga kohvikus Basiilik. Laagrisse ootame 10 arhitektuurihuvilist last, registreerimine kestab 12. juunini (või kuni kohti jätkub). Registreerida saab SIIN!

Lisainfo:
Kadi Kriit
kadi@arhitektuurimuuseum.ee
telefon 50 18 646