Jaapani teetseremoonia näitusel “Tegele olemasolevaga”

KOHAD TÄIS!

Rotermanni soolalaos avatud näitusel „Tegele olemasolevaga. Jaapani arhitektuuri uued suunad“ saab tutvuda Jaapani arhitektide uue põlvkonna mõttemaailma ja tehtud töödega, näitusega kaasneb ka kultuuriprogramm, on ju kultuuririkkuse aasta.

Tee on Jaapanis palju enamat kui kuum jook ning teetseremooniate ajalugu tõusva päikese maal ulatub keskaega, see esindab Jaapani traditsioonis puhtust, austust, harmooniat ja rahu.

Tallinna Ülikooli Jaapani klubiga koos korraldatud teetseremoonia viib läbi jaapanlanna Chisato Ohtsuka. Osa saab Jaapani matcha tee serveerimise ja joomise demonstratsioonist ning õppida ise teed valmistama. Üritus toimub jaapani keeles tõlkega eesti keelde.

Laupäeval, 3. veebruaril kell 16 algaval teetseremoonial saab osaleda kümme inimest, pileti hinnaga 15 eurot saab osta Fientast. Piletiga saab külastada nii näitust „Tegele olemasolevaga“ kui ka teisi arhitektuurimuuseumis avatud näituseid.

Näitus „Tegele olemasolevaga. Jaapani arhitektuuri uued suunad“ on avatud 28. aprillini 2024.

  Muuseum on avatud:
  T – P 11:00 – 18:00
  E suletud

  23. veebruaril on muuseum avatud kella 15ni, 24. veebruaril suletud!

   

  Liitu meililistiga

 • Rotermanni soolaladu

  icon-youtubeicon-instagramF

  covid safe logo