Avalikud kuraatorituurid ruumidiplomaatia näitusel septembris-oktoobris

Kunstiteadlase Karin Pauluse avalikud kuraatorituurid näitusel “Ruumidiplomaatia. Eesti välisesinduste interjöörid” toimuvad 16. septembril ja 14. oktoobril algusega kell 14. Sissepääs muuseumipileti või Muuseumikaardiga.

Eesti Arhitektuurimuuseumis on 15. oktoobrini avatud näitus Eesti Vabariigi saatkondade, konsulaatide ja teiste riiklike esindusruumide sisearhitektuurist. Näituse mõtte algatas Eesti Sisearhitektide Liit, toetas Eesti Kultuurkapital ja panustas Eesti Välisministeerium.

Et enamik kodanikke oma riigi välissaatkondadesse pigem ei satu, siis selle näitusega paotame ust ja näitame esmakordselt nii suurejooneliselt, millised on meie diplomaatilised tuletornid.

Muuseum Rotermanni soolalaos (Ahtri 2) on avatud teisipäevast pühapäevani kell 11–18.