Arhitektuurimuuseumi linnalaager vaatab tulevikku

Vaade näitusele “Majad, mida me vajame.” Foto: Evert Palmets

Eesti Arhitektuurimuuseumi suvelõpu linnalaager 30. ja 31. augustil on saanud innustust näituselt “Majad, mida me vajame”*, seega fantaseerime ka laagris tuleviku tee. Kahe laagripäeva sisse mahuvad näitusega “Majad, mida me vajame” tutvumine, arhitektuuribüroo külastus ning põnevad meisterdamised. Laager algab kell 10.00, kell 13.00 sööme lõunat kohvikus Basiilik ja kell 15.30 lõpetame päeva.

Laagri sihtgrupp: 7–11-aastased lapsed; laager toimub: 30.-31. augustil kell 10.00–15.30.Laagri osalustasu lapse kohta on 50 eurot, selles hinnas on meisterdamise materjalid ning soe lõuna koos magustoiduga kohvikus Basiilik ja suupisted.

Laagrisse ootame 15 arhitektuurihuvilist last, laagrisse registreerimine toimub kuni 19. augustini (või kuni kohti jätkub). Registreerida saab SIIN!

Kontakt:
Kadi Kriit
kadi@arhitektuurimuuseum.ee
tel 50 18 646
Kohtumiseni Eesti Arhitektuurimuuseumis!

*Rohkem infot näituse kohta: https://www.arhitektuurimuuseum.ee/naitus/maja-mida-me-vajame