Suvila-raamat pälvis Maailma kauni raamatu konkursil pronksmedali!

Eesti kauneimate raamatute hulka valitud raamat „Suvila. Puhkamine ja arhitektuur Eestis 20. sajandil“ pälvis maailma kaunimate raamatute konkursil pronksmedali!

Palju õnne, raamatu autorid Triin Ojari, Epp Lankots ja kujundaja Laura Pappa! Tubli töö, trükikoda Printon!

Žürii kommentaar Suvila-raamatu kohta kõlab nii: „Paljude lugejate jaoks äratab see raamat nostalgilise tunde nende endi lapsepõlve suvevaheajast. Eirates praeguseid disainisuundi, on raamat ajatu tunnistus Eesti 20. sajandi puhkekodude arhitektuurist. Alates paberist kuni kirjatüübi valikuni on loodud sidus objekt, mis kutsub lugejaid sirvima ja imetlema.“

Konkursil antakse välja Kuldtäht, kuldmedal, kaks hõbemedalit, viis pronksmedalit ja lisaks märgitakse ära ka viis kujundust. Konkurssi korraldatakse Saksamaal juba 1963. aastast, Eesti raamatud osalevad konkursil ligi 30 aastat.

Rohkem infot leiate siit: stiftung-buchkunst.en/best-book-design-from-all-over-the-world