23. mail on muuseum külastajaile avatud!

Näitus “Lõpetamata linn. Tallinna linnaehituslikud visioonid. Foto: Evert Palmets

Rotermanni soolaladu on erakorraliselt avatud ka sel pühapäeval, 23. mail, vaatamata riigipühast, et pakkuda veel huvilistele võimalust külastada uurimuslikku näitust “Lõpetamata linn. Tallinna linnaehituslikud visioonid”.

Näitus “Lõpetamata linn” põhineb EKA arhitektuuriteaduskonna Tallinna linnaga koostöös läbi viidud laiapõhjalisel samanimelisel uurimistööl, mis keskendus Tallinna linnaehituslikele visioonidele ja ruumilistele tulevikustsenaariumitele.

Näitus Rotermanni soolalaos kutsub publikut vaatama Eesti pealinna kaasaegse linnaplaneerimise vaatenurgast: milline on Tallinn täna ning milliseks võiks kujuneda Tallinna tulevik. Näitusel saab ülevaate Tallinna linnaehituslikest väljakutsetest ja probleemidest ning loodetavasti ka vastuse küsimusele, kas tänasel päeval kujundatakse Tallinnast jätkusuutlikku ja konkurentsivõimelist linna, kus ka järgnevatel põlvedel on hea elada.

Näitus on avatud kell 11–18. Näituse päris viimasel päeval, 23. mail kell 14–16 on kohal ka näituse kuraator, arhitekt ja EKA doktorant Johan Tali, kes teeb muuseumikülastajatele näitusest kokkuvõtte.
Näitusest rohkem siin https://www.arhitektuurimuuseum.ee/2021/01/reedest-avaneb-naitus-tallinna-linnaplaneerimise-probleemidest/,

    Muuseum on avatud:
    T – P 11:00 – 18:00
    E suletud

    29. ja 31. märtsil on muuseum suletud!

    Liitu meililistiga

  • Rotermanni soolaladu

    icon-youtubeicon-instagramF

    covid safe logo