Arhitektuur loeb! Suur raamatuvalik e-poest!

Eesti Arhitektuurimuuseumi muuseumipoes ja e-poes on väga ülevaatlik arhitektuuri kirjanduse valik. Lisaks oma muuseumi trükistele on meil ka Eesti Kunstiakadeemia, Eesti Arhitektuurikeskuse, Kultuurilehe, Eesti keele Sihtasutuse, Ajakooli, Eesti Betooniühingu ja Eesti Ehitusettevõtjate Liidu, samuti Eesti Arhitektide Liidu, Sisearhitektide Liidu ja Eesti Disainerite Liidu, Regio jt kirjastatud raamatuid. Palju on ka erinevate Eesti muuseumide ja arhitektuuribüroode kirjastatud raamatuid Eestis ehitatud hoonetest, projektidest ja materjalidest.

Täna, 11. detsembril algab Eesti Arhitektuurimuuseumi muuseumipoes suur raamatumüük „Arhitektuur loeb!“, mis kestab jõuludeni. Muuseumi oma trükised on müügil 20% soodsama hinnaga, nende seas ka „Suvila. Puhkamine ja arhitektuur Eestis 20. sajandil“, “Sisearhitekt Aulo Padar”, „Segadus Urbicande’is“ („La Fiévre d’Urbicande“), „Kes aias, kes aias? Moodsad lasteaiad“, „Uude Maailma: Eesti arhitektid Torontos“, samuti inglisekeelne „Tallinn Architecture 1900–2020. Architecture Guide“.

Kõik Eesti Arhitektuurimuuseumi fotopostkaardid maksavad jõulumüügi ajal 70 senti.

Soodushind kehtib vaid muuseumipoest ostes.

Lisaks teevad sooduspakkumised erinevad kirjastajad. TÄPSUSTATUD: Äsja oma viiendat sünnipäeva tähistanud ajakiri Pööning annab teada, et aastatel 2015, 2016, 2017 ja 2018 ilmunud numbrid maksavad 4 eurot, aastatel 2019 ilmunud maksavad 5 eurot. Tänavu ilmunud ajakirjanumbrid maksavad kaanehinna järgi. Arhitektuurimuuseumi muuseumipoes on kõige suurem valik Pööningu eri numbreid läbi aastate.

Boris Dubovik „Vanalinn, minu lemmik!“, raamat, mis sai Muinsuskaitseameti tunnustuse pärandi tutvustamise eest ja selle venekeelne sõsartrükis Борис Дубовик: «Мой любимый Cтарый город!» (väljaandja Ajakool OÜ) maksavad pühade eel 10 eurot.

Kirjastuste eripakkumisi ja allahindlusi tulge palun uurige koha peal, muuseum koos nelja suure näitusega on avatud teisipäevast pühapäevani kl 11-18.