ArhitektuurimuuseumiÖÖ: Öös on pidu

Muuseumiööl, 19. mail saab Arhitektuurimuuseumis mängida otsimismängu ning osaleda praktilises töötoas. Otsimismäng ning töötuba keskenduvad pidulikele ja ajalooga hoonetele, mis Eesti juubeliaastal erilist tähelepanu väärivad. Töötuba toimub kell 18.00–21.00.

Hea ilma korral toimub kell 21.00-23.00 muuseumi ees väljas SILENT DISCO!
NB! Kõrvaklappide väljastamine ID kaardi vastu.

NÄITUSED:
I korruse saalis – püsinäitus „ELAV RUUM: Sajand Eesti arhitektuuri”
II korruse saalis – „Uude Maailma! Eesti arhitektid Torontos“
III korruse galeriil – „Tšehhi moodne arhitektuur – Bohuslav Fuchs”
Keldrisaalis – „Mängu ilu. Jooniseid muuseumi kogust“

SUUR RAAMATULAAT!
Kõik arhitektuurimuuseumi trükised saadaval soodushinnaga!

AVATUD MAJADE EKSKURSIOON NARVA-JÕESUUS
Kaasaegse Kunsti Eesti Keskus teeb EV100 kunstiprogrammi projekti “Kunstnikud kogudes” avamise raames koostööd arhitektuurimuuseumiga ning muuseumiööl toimub Madis Tuuderi eestvedamisel ekskursioon Avatud majad nr 37: Narva-Jõesuu, mis tutvustab sealset eri ajastute kuurortarhitektuuri. Tallinnast väljub eribuss.
Info ja registreerimine: http://proloogkool.eu/kunstnikudkogudes/aet-ader-ja-laur-kaunissaare-x-narva-joesuu-koduloomuuseum

Muuseumiööl tegutseb arhitektuurimuuseumis Gourmet Coffee kohvik, kus ootavad parim kohv ning imelised toidud. Kasutatakse kohalikku toorainet ning Gourmet Coffee röstimiskoja Coffee People’i poolt värskelt röstitud kvaliteetkohvi.