Laupäeval, 1. aprillil kl 12 vestlusring Tallinna Mereääre visioonist

Laupäeval, 1. aprillil kl 12 toimub näituse „Kes loob linna?“ raames vestlusring värske Tallinna Mereääre visiooni teemal. Kesklinna merepoolne külg on Tallinna üks võtmekohti, valmiva projekti eesmärgiks on luua ruumilised alused ala arenguks lähemate aastakümnete jooksul. Visiooni tutvustavad autorid büroodest Kavakava, Linnalabor ja Linnalahendused, kommentaare jagab ka Tallinna Linnaplaneerimise Ameti esindaja. Vestlust juhib arhitekt ja näituse üks kuraatoreid Kaja Pae. Lisaks esitletakse kataloogi 2016. aastal Noore Arhitekti eripreemia võitnud Toomas Paaverist, raamat müügil soodushinnaga.

Vestlusringi turgutab värske kohviga KOKOMO pop-up kohvik: http://www.kokomo.ee/

Kõik huvilised oodatud, osalemine muuseumipiletiga.

Ühtlasi on võimalik tutvuda hiljuti lõppenud Kalaranna ja Meri Peatänava äärde arhitektuurivõistluste võidutöödega ning näitusega „Kes loob linna?“ (kuraatorid Pille Epner, Kaja Pae). Näitus uurib Tartu linna näitel kes, milliste eesmärkide, vahendite ja tulemustega kujundavad linnaruumi. Linnakeskkonna mõtestatud areng sõltub erinevate huvigruppide võimest visiooni omada, dialoogi pidada ja koostööd teha. Teades, millised vahendid on linnaruumi arengu suunamisel linnavalitsusel, kinnisvaraarendajal või linnakodanikul, siis oskame paremini koos linna luua. Näitus on avatud 23. aprillini.