Avasta arhitektuuripärleid nii muuseumi seinte vahel kui ka linnaruumis!

ekskursioonide pilt

Iga ehitis peegeldab omaniku, arhitekti, ehitaja või kasutaja soove. Iga üksiku hoone lugu ei vääri alati jutustamist, aga hoonete tüübid ja rühmad ning aegadega kujunenud asumid räägivad kaugemate või lähemate aegade kultuurist ja oludest, eelistustest ja vajadustest.

Arhitektuurimuuseum pakub võimalust tellida arhitektuuriekskursioone Tallinna erinevatesse paikadesse. Kuus temaatilist ringkäiku viivad tutvuma nii linna argise keskkonna kui ka militaar- ja tööstusajalooga. Iga ekskursiooni raames pääseb ka mõnda hoonesse sisse, selliste hoonete valik võib vastavalt rännaku kuupäevale ja võimalustele erineda.

Kõik ekskursioonid sobivad nii individuaalturistile kui ka gruppidele ja üldjuhul on võimalik arvesse võtta ka tellija erihuvisid.

Lähemalt on võimalik ekskursioonide sisuga tutvuda siin!

Lisainfo:
info@arhitektuurimuuseum.ee
6257000